onsdag 21 december 2011

Tack för alla fina julhälsningar!

En har gjort mej speciellt glad!

För ett halvår sedan var det inte mycket Linus klarade av pga hjärblödningen han fick efter en stor operation. Han kunde inte andas utan respirator, inte svälja, bara röra lite på vä hand. Idag är han ute som "tomtenisse" :)

Kopierar några rader ur mamma Violas brev-"Hans högra sida börjar fungera bättre och bättre. Numera hälsar han med högra handen och även äter med den ibland. I lördags fixade han mitt nyinköpta cykeldubbdäck åt mig. Jag blev verkligen överraskad. Förra lördagen var han upp till sitt rum på vindsvåningen. Det var en jobbig ”utfärd”, men värt besväret när han fick pröva sin egen säng. Han har inte sett sitt rum på snart 8 månader.

Linus har fått låna en elmoped från Vasa och han njöt av att få pröva den i lördags. Visserligen går den inte fort och knappast alls om det blir alltför kallt, men det kändes troligen ändå befriande att kunna röra sig utan att någon skuffar hans rullstol. Linus tog sig ur rullstolen till mopeden utan hjälp. Han visste nog att den inte skulle klara snödrivor med sina små, hala däck men måste naturligtvis testa... Det blev Lars som skuffade loss honom. Det är så roligt att se att Linus har livslusten och glimten i ögat kvar."

Inga kommentarer: