tisdag 19 oktober 2010

I ÖTs Superlokalt

Kolla I ÖTs Superlokala Bilaga!
Lite behöver vi väl synnas för att komma vidare och så att ingen skall missa allt roligt i Bullerbyn vid Munsala Hembygdsgård!
Liten summering av sommaren:
(Kopierar -för jag får inte länken att funka)

Sommarens Bullerbyliv i Munsala blev både soligt och roligt. Lekparken har samlat små och stora till en mängd olika aktiviteter.

I somras ordnades tolv talkokvällar. Vi har fixat ett kalaslider i det före detta vedlidret, vi har fått fart på en gammal karusell samt målat flera bord och bänkar. Vi har också flyttat in i den så kallade lillstugan. Fast allra mest har vi lekt, pratat, klippt gräs, fikat och trivts tillsammans.

Vi har också ordnat en cykelutfärd till vitsipporna på Tunnholmen, en bussutfärd till hantverkardagen på Stundars och en skördefest för cowboys och indianer.

Lekparken Bullerbyn invigdes på midsommaren med hattparad, glasskalas och dockteater samtidigt som midsommarstången restes vid hembygdsmuseet.

Tack vare många snälla sponsorer och hjälpsamma händer sker det något hela tiden vid lekparken som är till för alla. Där kan man till exempel sätta sig ner en stund och bara njuta av en picknick eller kanske leka.

I planerna ingår bland annat lillajulmys. Något skoj kommer vi säkert också att hitta på under sportlovet. Eftersom tidsresor med Pettson och Findus är efterlängtade hoppas vi att alla i Bullerbyn kan få hälsa på dem nästa sommar.

2 kommentarer:

Smulan sa...

Ni har gjort ett fantastiskt jobb i sommar! :)Fantasifullt och kreativt! Barnen trivs där och även de stora..

kramar

/ smulan

hulda sa...

Det har varit så roligt och jag är glad att stora och små hittar dit! Bullerbyn kan ge så mycke vi bara drömmer och vill förverkliga!